Aktuelle Präsentationen

01/2018

Sollte ein bedingungsloses Grundeinkommen eingeführt werden?, 4. Rhetorik-Slam der Universität Koblenz-Landau. Landau, Deutschland

12/2017

The Interplay between Climate, Migration and Conflict with Examples from East Africa. Lecture Series "Complex Sustainability Problems". Landau, Germany.

12/2017

The Research Group Landuse Conflicts. Initiation Visit to Build Cooperation with Cameroonian Universities. Yaounde, Cameroon.

11/2017

Diskutant beim Runden Tisch zu Umwelt- und Klima-bedingter Migration. München, Germany.

11/2017

Beobachter auf der UN Klimakonferenz (COP23). Bonn, Deutschland.

11/2017

Leiter der Sitzung Environmental Change and Human-Environment Interactions. 3rd Turkish – German Frontiers of Social Sciences Symposium. Berlin, Deutschland.

10/2017

The Nexus of Climate, Conflict and Migration in the Horn of Africa. Impacts World Conference. Berlin, Deutschland.

10/2017

Fuel for Fights or Winds of Change: Effects of Oil and Wind Exploitation on Local Communities in Northern Kenya. Fünfte Offene Sektionstagung der Sektion Internationale Beziehungen der Deutschen Vereinigung für Politikwissenschaft (5th Conference of the Section International Relations of the German German Political Science Association). Bremen, Deutschland.

09/2017

Effects of Oil and Wind Exploitaiton on Local Communities in Northern Kenya (accepted abstract). Deutscher Kongress für Geographie, Tübingen, Deutschland.

08/2017

Climate Security. Climate-KIC Summerschool. Hamburg, Deutschland.

07/2017

The Working Group "Nature, Resources and Conflicts". Workshop of the German Association for Peace and Conflict Studies: "Energy Transitions Revisited: The Material and Socio-political Dimensions of Renewable Energy Technologies". Darmstadt, Deutschland.

05/2017

"Klimakonflikte" - Ferne Zukunft oder schon da? Celler Bündnis für einen gerechten Welthandel in Kooperation mit der Rosa-Luxemburg-Stiftung. Celle, Deutschland.

05/2017

On Risk and Resilience: What does Oil Mean for Local Communities in Northwest Kenya? Indigenous Climate Justice Symposium. Olympia, Washington, USA.